Startsidan         Kameran         Vimeo         Instagram         ...Translate?

Putte i Parken 2013 - 3 juli: Icona Pop #2

Skrevs den: / Kategori/er: - Festivaler/Konserter, - Kändisar, David
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Här kommer en till bild från PIP 2013!
Jag tyckte att Icona Pop var ett utav de bättre banden/artisterna, de var så sjukt grymma, verkligen häftigt att se dom live! Har filmat massvis så det kommer en hel del bilder och videos från PIP 2013 lite i efterhand...
 
Har varit upptaget med livet, därför kass uppdatering, men tänker inte be om ursäkt för det denna gången!

Mina TV-serier hemma i hyllan

Skrevs den: / Kategori/er: David, TV-serier
Hittade de flesta bilder på antingen CDON eller Discshop (även där jag köpt alla), resten vet jag tyvärr inte...
 
Så dessa är de TV-serier jag äger just nu...
Jag är beroende utav dom och skulle inte kunna leva utan dom! Just nu är One Tree Hill min favorit (dörkär seriöst). Planerar att köpa så att hela mitt rum är fullt utav serier, jag ser på så många serier (kan skriva alla någon dag) så jag blir helt vilsen i huvudet haha. 
Och storleken på TV-serierna i bilden visar INTE vilken som är bäst/sämst. 
 
- Ser ni på någon utav dessa serier?

Putte i Parken 2013 - 3 Juli: Icona pop

Skrevs den: / Kategori/er: - Festivaler/Konserter, - Kändisar, David
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Snabb-bloggar lite för jag är upptagen med Putte i Parken.
Har varit där varje dag, och ska dit imorgon igen! Jag har självklart tagit en massa bilder och filmat mycket så det kommer mer när jag har fått sova ut i typ 70 timmar.

Alexandra Ohlsson #1

Skrevs den: / Kategori/er: - Porträtt
Modell: Alexandra Ohlsson Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Fotade med Alexandra förut! Måste bara säga att jag diggar den första sjukt mycket!
Nejmen vi cyklade ut mot ett fält och fotade lite, fick en hel del bra bilder. Så det kommer ni att få se mer bilder ifrån. Har även fotat henne förut. Det roliga var att vi tog flera olika typer av bilder!

One Tree Hill Skal

Skrevs den: / Kategori/er: David
 
Beställde detta skalet från CaseApp för någon dag sedan!
Är riktigt nöjd, för att jag redigerade orginalbilden i Photoshop då de/B/L/P/N/H (bara OTH fans fattar vilka jag pratar om) var för långt upp så jag fixade det, så nu är det perfekt! Är mycket mer rädd om skalet än min iPhone haha.
 

Ida Olsson

Skrevs den: / Kategori/er: - Porträtt
Modell: Ida Olsson Utrustning: Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Den bästa bilden från idag när jag fotade bilder åt Ida!
Jag har nämligen varit med Ida idag och hjälpt henne med hennes nya blogg, med bilder & design! Vi är inte klara helt men ni får se reultatet i morgon förmodligen! Nu är jag trött och ska lägga mig och se på One Tree Hill!

Det är inget fel på din kamera! (iPhone bilder)

Skrevs den: / Kategori/er: David
Iphone 4 + Aviary (2:a bilden)
 
Hej allesammans! Tänkte skriva ett inlägg då jag har sett mycket som "Min kamera tar inga bra bilder" och jag tänkte bara bevisa att det inte är kameran det är fel på!
Först så vill jag bara säga att jag menar inget illa med detta inlägg eller till någon speciell! Jag ville bara skriva av mig, kanske låter lite bitter men det är jag inte :).
 
Jag har sett folk som har t.ex. en Nikon D3100 som jag har och de vill byta upp sig för att de inte får några bra bilder, men jag tycker att detta är fel. Det är inte kameran det är fel på (om den inte är trasig eller liknande) utan det är helt fotografen! Visst kanske kameran tar bilden men det är fotografen som gör bilden. Jag tycker att man borde lära sig inställningarna på sin kamera (ta en kurs t.ex.) eller prova sig fram! Om en bild blir överexponerad så skyll inte på kameran utan lär er att man ska välja ett kortare slutartid t.ex.
 
Om en person som aldrig har tagit en bild med en kamera tar en bild så blir det inte alltid bra! Köper ni en ny kamera så kommer det inte bli bättre! Utan lär er inställningarna först, så lovar jag er att det blir bättre. Och det tar tid att lära sig allting, så förvänta er inte att bilderna kommer bli bra bara för att ni tar dem med en systemkamera!
 
Jag ville "bevisa" att det INTE är kamerans fel, för kolla på dessa bilder ovan, de är tagna med en iPhone 4 sedan redigerade i Photoshop, jag personligen tyckte inte att det var något större fel med dem! Det går att ta bra bilder med nästan vilken kamera som helst om man kan allting!
 
Sen säger jag inte att jag tar de bästa bilderna, men skyller jag det på min kamera? Absolut inte, det är helt mitt "fel" och jag får helt enkelt fota och träna mera!

» Tillbaka upp till toppen?
Bildbloggar