Startsidan         Kameran         Vimeo         Instagram         ...Translate?

28 Juni: Solnedgång / Promenad

Skrevs den: / Kategori/er: - Natur/Landskap
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8 + Stativ: Hama Star 62
 
Blev  inte  alls nöjd med bilderna så jag tog bara med dessa  två utav alla de  olika  bilderna  jag tog igår kväll runt 23:00.
Ska fota vid vattnet någon dag i alla fall, hoppas på bättre resultat då, och jag ska nog skippa den brusiga redigeringen då! Hänger du med Annika igen haha? Nej men det var trevligt, och kul att fota solnedgång! Kommer nog en liten video snart också!

16 juni: Fototräff i Hagaparken video

Skrevs den: / Kategori/er: - Filmer/Videobloggar, - Resor, David
Film: Annika Johansson Utrustning: Canon EOS 60D + 50mm f/1,8
 
Sååå tror det var det sista inlägget om fototräffen! Har bloggat ganska mycket om det, det senaste. Jag har varit upptagen med andra saker efter fototräffen så har inte hunnit med att fota direkt, men nu jäklar är jag sugen!

21 Juni: Midsommar/Farfar 75

Skrevs den: / Kategori/er: - Högtider, - Övrigt, David
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Alltid lika trevligt på midsommar, vet inte varför jag tycker det men det är härligt bara. Okej om jag ska vara ärlig somnade jag i farmos säng haha. Nej men vi firade midsommar och att farfar fyllde 75 på samma gång, så det var trevligt, fast det nästan bara var massa gamla folk där :).

Dexter | säsong 8 - 3 dagar kvar

Skrevs den: / Kategori/er: TV-serier
Orginalbilden
Bara 3 jäkla dagar kvar nu. Tror att säsong 8 kommer att bli riktigt bra, i alla fall om man har kollat trailern. Och jag har läst att Deb & Dex kommer att bli sams igen runt 8x06, vilket jag hoppas...Men det jag är mest nyfiken över är om Deb kommer berätta för någon inom polisen om vad som hände LaGuerta?... Vad tror ni?
 
Ser någon av er på Dexter? Tack Lina (Suprise Motherf*cker!) för att du fick mig att se på Dexter, för evigt tacksam! Vad gjorde jag utan Dexter egentligen?

16 juni: Fototräff i Hagaparken #2

Skrevs den: / Kategori/er: - Porträtt, - Resor, David
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Så här är del 2 från den 16 juni då jag var i Hagaparken med Annika på OttiliaMichaela & Elins fototräff!l De hade en rolig tipspromenad, där det var frågor som "Vem juckar bäst?" och jag kände "wtf?" men sedan så gjorde de tävlingar och den som vann tävlingen var den som gjorde saken bäst, och jag bara "jahaaaaaa, nu fattar jag" som värsta tröga jäveln haha :). 
 

16 juni: Fototräff i Hagaparken #1

Skrevs den: / Kategori/er: - Porträtt, - Resor, David
Nikon D3100 + Nikkor AF-S 50mm f/1,8
 
Så den 16 juni var jag i Hagaparken med Annika Ottilia, Michaela & Elins fototräff som de har haft ett antal år nu! Det var riktigt grymt och trevligt, jag började prata med flera nya och fick fler FB vänner! Det var tur med väder detta år vilket jag tyckte var nice!
 
Sen så gjorde OttiliaMichaela & Elin små tävlingar där de tävlade emot varandra, bilder & filmer kommer på det senare! Vill ni veta något mer grymt? Vi fick med oss fler saker hem än vad vi kom med, så det kommer i nästa inlägg med! Det var en kanon-dag, det är säkert! Så jag vill tacka OttiliaMichaela & Elin för en grym träff! :)

Min kamerautrustning

Skrevs den: / Kategori/er: Kameran
(bild från google)
KAMERA
Nikon D3100 + Batterigrepp x2
 
OBJEKTIV
Nikkor 18-55mm f/3.5 + Motljusskydd 
Sigma 70-300mm f/4 + Motljusskydd (sålt)
Nikkor AF-S 50mm f/1.8G + Motljusskydd & Uv-filter 
 
ÖVRIGT
Reflexskärm 80cm 5 i 1 x2
Kameraväska Nikon (CF-EU04)
Kameraväska Okänd
Kameraryggsäck Lowepro
Trådutlösare x2
Stativ Hama Star 62 
Minneskort 4GB x2 & 16GB
 
SKA KÖPAS
Fjärrutlösare
Nikkor AF-S 50mm f/1.4 (kanske)
Tamron 28-75mm f/2.8
Nikon D7000
Reflexskärmshållare
 
(Ska uppdateras med mer egna bilder!)

Om mig: David Andreasson

Skrevs den: / Kategori/er: David

[Uppdaterar med bild snart]

 

 

Hej mitt namn är David Andreasson och jag är född 1999. Bor med familjen i en villa i Karlstad. I framtiden ser jag mig som en doktor av något slag.

 

I min blogg kommer ni att få se mycket fotografier tagna med min Nikon D3100, min grymma vardag, musik, tips av olika slag, design & massa tv-serier! Denna blogg startades i Juni 2013, men har tidigare bloggat på Daphoto

 

Jag är oftast lite omogen och trött, barnslig & glad, speciellt när jag lyssnar på musik. 
 
Sen ser jag på serier också som: Pretty Little Liars, Grey's Anatomy, Supernatural, American Horror Story, Dexter, Charmed, True Blood, The Vampire Diaries, The Walking Dead, One Tree Hill, Body of Proof, Prison Break, Desperate Housewives, Criminal Minds och mer.

» Tillbaka upp till toppen?
Bildbloggar